Wednesday, 10 October 2012

ketaksuban ku..ngee

18:29 Posted by Ukhti Mawar , , , No comments
        *Assalamu'alaikum my lovely friends kerana Allah taala*

hehe..lihat tajuk entry ku..hohohoh..ya, itulah ketaksuban ku.. ingin menjadi penulis terhebat..sehebat imam al-Ghazali dengan falsafahnya.. sehebat Syed Qutb dalam kitab-kitabnya yang tinggi sastera..huh..

kenapa la nak jadi writer dia ni?apa faedahnya cik adik oii?

banyak manfaatnya nek mah..selain mengembangkan potensi menulis yang dianugerahi Ilahi ini <ceh!perasan lebih>, dengan menulis kita boleh berdakwah kepada orang..boleh ajak orang lain buat baik..tinggalkan segala bagai yang tidak baik..dan melalaikan..

hah..banyak sebenarnya paedah nulis nie akak-akak, abang-abang, pak cik, mak cik..eh, ada ke uncle and auntie baca blog ku ini..hem..hem....insya Allah...

mana tahu..dengan karangan kita..penulisan kita..tup..tup..biiznillah..dengan izin Allah..ada makhluk yang insaf dek 'terasa' dengan penulisan kita..tak ke dapat pahala tue..

disebabkan kefanatikan yang tahap tak terkawal lagi..diriku pun menghabiskan beberapa ketika ini dengan bersiar-siar..melawat segala blog yang ada.. akhirnya..kutemui kamu...hehe

dh wat link kat sebelah tepi kanan awak tu..kalau rajin..link-link kan la diri ke sana..moga awak akan jadi geng kite...huhu..uhuk..batuk sikit..

0 comments:

Post a Comment