Sunday, 12 August 2012

Saat-saat akhir ku..

22:51 Posted by Ukhti Mawar No comments
              * Sweet Ramadhan with barakah*

Dah lama tak ngomel-ngomel kat blog ku ini..agak busy dengan hal dunia..insya Allah bekalan ke akhirat sana..ameen..

Di hari-hari terakhir aku bergelar 'murabbiah' aka pendidik di SRARU...SRA Raudhatul Ulum, Pd nie.. rasa sayup kat hati ni..sayang pulak nak tinggalkan budak-budak tuh..aku rasa masih banyak amanah belum terlaksana..isk..isk..

Untuk anak kelas ku..tahun 6 Al-Khawarizmi yang agak pasif tu.. tapi belakang murabbiah hanya Allah je yang tahu..hehe..actor terbaik tahu...kelas yang didiami oleh pemain-pemain bola sepak handalan negara.. pencipta lambang Harimau Malaya yang latest..pencinta fesyen terkini.. penyepah dengan guntingan kertas warna..konon nak ceriakan kelas..hemm.. alasan jek!!! pencinta beg sgv...macam-macam la..

Pasti ku merindui telatah mereka ni..walaupun agak high blood pressure akhir-akhir ni..dengan perangai dorang yang main2 mcm tak hingat nak exam upsr sept nanti.. baru trial dah macam lepas exam sebenar je..ya Allah...beri aku kekuatan...

ni gambar pelakon-pelakon terbaik..berlatih khatam..nak wat ehya' Ramadhan rabu ni.. korang tataplah wajah suci dorang nih.. hehe..

testing..testing camera..

pemain bola sepak negara hepi botul tuh..

pencipta logo HM yg baru berkopiah baru..

khusyuk depan kamera..baguih..!!

muhammad hamzalah tak khusyuk..

tak hengat pesan murabbiah la tu.."jage posture awak"

bakal hafizah negara..insya Allah..

0 comments:

Post a Comment