Monday, 30 April 2012

Jemputan ke ASAC..

10:11 Posted by Ukhti Mawar No comments


                                                                      Assalamu'alaikumDengan segala hormat dan suka citanya , kami Biro Wanita ISMA cawangan Port Dickson, menjemput tuan/puan ke Seminar Anak Soleh Anak Cemerlang. Butirannya adalah seperti berikut:
            TARIKH: 12 Mei 2012 [Sabtu]
            TEMPAT: Dewn Auditorium Kompleks Pentadbiran Daerah PD                                      
            MASA: 8.00 pagi hinggan 4.30 petang
            BAYARAN: Percuma..!

Para penceramah yang hebat pada hari berkenaan:
  1. Slot 1= ' Kembara Sang Juara' oleh Dr Zainon Yahya; Ketua Wanita ISMA Seremban, berkelulusan MBBCh Alexandria dan mempunyai klinik persendirian, Klinik Amal di Senawang seremban.
  2. Slot 2= 'Fahami Diriku' oleh Ustazah Razidah Adam; Timbalan Ketua Wanita ISMA Seremban dan bertugas di Jabatan Mufti Negeri Sembilan.
  3. Slot 3= Forum, Ayah..Ibu..Bimbinglah Daku ke Syurga! yang akan dikupas oleh dua orang panelis iaitu Ustaz Abdul Halim Abdullah; EXCO Dakwah ISMA Pusat dan Ustazah Nik Norsaha Hj Nik Mohammad; Guru Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Idrus.
Untuk keterangan lanjut dan yang ingin mendaftar, sila hubungi:

Pn Aduwiah : 06 6461402
Cik Farah Ain : 017 5126712
Kehadiran tuan/puan amatlah kami hargai dan alukan.. Moga dengan kehadiran tuan/puan akan memeriahkan lagi zaman pencorakkan anak-anak yang semakin mencabar dewasa ini.
Anak-anak yang hebat lahir daripada ibu bapa yang hebat..Setiap anak fitrahnya ibarat kain putih yang sangat suci, ibu dan ayah merekalah yang mencorakkan mereka. Jika kemas corakkannya, maka cantiklah hasilnya..

0 comments:

Post a Comment